- Domů
-
Škola
- Informace o škole
- Vedení školy
- Zaměstnanci
- Třídy
- Prostory školy
- Poradenské pracoviště, správce počítačové sítě, správce systému Bakaláři
- Jídelna
- Spolek rodičů a přátel MOZA
- Školská rada
- Historie školy
- Informace o zpracování osobních údajů
- Zaměstnání
- Botanická zahrada
- Školní statek
- Semináře pro veřejnost
- Studium
- Aktuality
- Fotogalerie
- Office 365
- Úvodní stránka
- Přehled článků
- SZESRAK - ROZTRIDIT
- Studium
- Praxe
- Praxe 2.CH - výroba sýrů
Praxe 2.CH - výroba sýrů

22. 11. 2018
Při praxi 22. listopadu se studenti 2.CH seznámili s technologií ošetřování ...
Při praxi 22. listopadu se studenti 2.CH seznámili s technologií ošetřování mléka po nadojení - čištění, chlazení a uchovávání. Poté se aktivně podíleli na zpracování kozího mléka dle technologií a receptur pro výrobu sýrů používaných na ŠS Rakovník.
Podporují nás
© 2025 Masarykova obchodní a zemědělská akademie Rakovník, střední odborná škola - příspěvková organizace
Nastavení souborů cookies
Nastavení souborů cookies